sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

MagnoliaHaaste # 94

Sunnuntai ja uusi luonnos ihmiset ja tässä minun tulkintani =)

Eipä löytynyt sopivia nappeja niin otin nastat käyttöön josta sitten napsasin pois nuo varret!Toimii ja värikin oli juuri oikea punainen!Tildan kenkään laitoin perus 3-D lakkaa ja pohjiin cracklea!Väritykset tuttuun tapaan inktenseillä,itse tosi tyytyväinen..kait sitä joskus saa iloita omista onnistumisistaan =)!

Pikku hoitsutagi joka toivottelee paranemisia,sopisi vaikka vesirokkoa sairastavalle ;)

Kylillä kertoivat teksti paperinauhan kesäsetistä ja taustalla panduron kirjeleimasin!

Mitäs vielä mietit ei muuta kun luonnoksen kimppuun, katotaan kuinka te sen tulkitsette =)!Askartelun täyteistä sunnuntaita!

Terkut Tilkkutapahtumasta!

Kävin finn quilt tapahtumassa katsomassa mitä taitavat kädet saavat aikaiseksi =)
Tässä muutama joka minun silmääni miellytti...siellähän oli vaikka ja mitä mutta nämä kaksi ensimmäistä olivat erilaisia kun muut..kaitpa tuo kierrätys miellytti =)


värien iloa..kuin sateenkaarikäärme....

Ja torstaina avustettua Ina naista kävin myös katsomassa,sain tällaisen suloisen kirahvin jonka laitan johonkin erittäin spesial paikkaan ...tästä pääset katsomaan mitä hän tekee auttaakseen naisia afrikassa,hienoa sanon minä!Piipahdin siis vielä hänen luonaan antamassa kiitokseksi pienen lahjan ja kortin =)

Aurinkokin pilkahtaa pilvien takaa...tulehan jo kevät sieltä!

Groovy ;)

Ystäväinen sai tällaisen eilen synttäreiden johdosta!

Olin aivan unohtanut tämän letkeän bailaajan tuonne laatikkoon...en edes valmistajaa muista,paperinauhasta se joskus on ostettu kuitenkin =)



vaikutteita elokuvasta dude where's my car?...dude sweet it's time to partyyyyy!

Pian on uuden haasteenkin aika...Mutta ennen sitä taidan suunnata erääseen tilkkutapahtumaan...auttelin erään afrikasta tulleen naisen oikeeseen suuntaan kun hän kartan kanssa näytti niin eksyneeltä ;)!Kiva nähdä mitä tapahtuma pitää sisällään..ehkä kuvia laterrr....
Mukavaa sunnuntaita!

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

MagnoliaHaaste # 93

Uusi haaste ja kierrätys projekti takana ;),otathan mukavan asennon kuvia tulossa...

Tästä lähdin siis liikkeelle ja inspiksen sain tästä ;)..olisipa aikaa tällaisia kirjoja tehdä tai päästä kurssille jossa saisi värkkäillä ja kokeilla...

Kierrätys pop-up kirjanen siitä sitten tulikin...and they lived happily ever after...Sanotaankos että tuli ainakin käytettyä mankkuja ihan toiseen tyyliin eipä ole ikinä päässyt näin moni leimasin samaan projektiin mutta aij että oli hauskaa =)

Väritykset ovat inktenseillä duunailtu tässä komeilee pieni kukkapenkki joka on pumpulilla korotettu...(pikku kannu kuvaus rekvisiittaa samoin pikku paketit taustalla ;) )


Rappuset kohoteltu että näyttäisi "aidolta"...

idyllinen koti ympäristö ;)

Autosta tuli lemppari pölykapseleineen jotka ilmeisesti ovat jotain napin teko sälää...sopi paremmin kuin hyvin tähän tarkoitukseen, lasiin laitoin lakat ja samoin sivupeilissä.

Kimalletta Tildan puvussa samoin Edwinin paidassa...Tässä oli kierrätystä kerrakseen olisipa hauska lahja antaa hääparille jotain ihan muuta kuin perus kortti..Mitäs sanotte?

Minulla meni hieman överiksi oma kierrättäminen vai menikö?..lienee sallittua kun on minusta kyse ;D he he hee...nyt onkin teidän vuoro laittaa aivonystyrät raksuttamaan ja kierrätys vaihde kaakkoon!Let's see mitä keksitte!!!!

Tilauskortteja!

Pari tilauskorttia näytille =)


Rakkautta on...puhallella sydämiä =)

Vaarinen =)




Tässä nämä nyt olivat ja muistakaahan kello 15.00 uusi magnoliahaaste potkasee käyntiin...Enkä malta näyttää mitä aikaiseksi sain ;)!

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

MagnoliaHaaste # 92

Olipas minulla sitten ajastettu väärä kortti =D... mutta tässä siis oikea kortti ja luonnoksen mukaan mennään....

Pääosassa komeilee vanhempi Edwin uudemman malliston auton kyljessä ajattelin sen olevan kiva kortti pojalle joka saa ajokorttinsa...
Nyt kipin kapin luonnoksen kimppuun katsotaan mitä saatte aikaan ;)!

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Magnoliahaaste # 91

Uusi sunnuntai ja luonnoksella mennään.

Paperit Basic Greyn, taustalle embossattu hero artsin long travel leimasimella ja passi Li'l Davis designs "away we go now boarding" setistä, teksti leimasin paperinauhan kesä setistä, väritykset inktense kynillä.



Kipin kapin askartelu pöytienne ääreen ja luonnoksen kimppuun =)!