torstai 31. toukokuuta 2012

P*skarteluhaaste # 144

Tyhjää tilaa kuului p*skiksen haasteessa...onhan sitä sivuilla ;)
Hääkortti suht simppelillä toteutuksella..ei mitään extraa,pallopaperi joskus tiimarista bongattu ja kehystelin peilipaperilla ja mustalla =)
Väritykset inktenseillä, ja kimaltava hääpuku on aika must juttu ;)
Kurkkaus sisälle =)
Mukavaa torstaita tänne piipahtaville ;)!

maanantai 28. toukokuuta 2012

“Looking through the WINDOW!”

SSC had a great challenge and just had to make a card...got some new stamps in the mail today... You can imagine how happy I was coming home from work and seeing that I got mail ;) So here she is...don't know who makes this stamp, but if you know...tell me =)
Played with my big shot and made a window and put some acetate in the middle,buttons with some string and she got some pearl earrings and a little bling in her flower
Coloring with inktense pens...She is one cutie pie...left it with out any text..don't know who's getting it ;)!
Have a great week and thanx for stopping by ;)!See ya!

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Magnoliahaaste # 103

Aurinkoista sunnuntaita ihmiset nyt uskaltaa jo sanoa että tuskin enää lunta tulee ;) Uuden haasteen aika, pinkin ja mintun yhdistelmä teitä inspiroikoon...
Minulle meinasi tuottaa ongelmia tämä yhdistelmä,koska en oikeen omista mitää mintun väristä paperia,joten askarteleva ystäväinen tuli apuun ja sain lainata tätä tarra paperia josta tein Tildalle viitan =) ja ruutunauhaa sivuun!
Ensimmäistä kertaa kokeilin laittaa liivatelehteä linnan ikkunaksi,nähnyt monessa blogissa sitä käytettävän,jopa shaker korteissa,i like it =)!märkää se ei tosin siedä,mutta kiva kokeilla!
Glossyä laitoin laseihin ja kenkiin...big shotilla veivattu tausta ja pinkkiä päälle korostamaan, ikään kuin loitsu kirja...kierrätetty kirjan sivu eksyi myös mukaan ;)
Väritykset tuttuun tapaan inktenseillä ja pilvistä tuli mukavan utuiset ja jopa vähän hämyt...teksti paperinauhan kesäsetistä.
Siinäpä se joten kipin kapin inspiroitumaan ja kortteja väkertämään =)!

torstai 24. toukokuuta 2012

P*skarteluhaaste # 143

Luonnoksella mennään p*skiksen puolella ja minulla kortti tuli tämän näköiseksi ;) Jotenki tuntui että tila loppu kesken...ehkä luonnoksen kuitenkin sieltä hahmottelee...
Ovatkos muut kompastuneet näihin hellusiin digeihin...löytyy monta joita haluaisin...ei mikään yllätys sinänsä ;)...Vähän tuli veivailtua ruutuja sinne tänne,nuotti AI:n, dymolla leikitty ja juhlapäivänä paperinauhan kesäsetistä niin ja väritykset tuttuun tapaan inktenseillä..paperi ei soveltunut oikeen hyvin tulostamiseen ja värittelyyn...Mille te muut printtailette digikuvianne...jos värityksissä käyttää muuta kuin tusseja?
Siinäpä minun aikaan saannokseni,kiva kun kävit kurkkailemassa!

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Challenge # 94 ~ Paper Piecing

Kenny K and a summer inspired card,here you go =)
The idea was to make card for a young girl who now has the right to cruise in the streets..=),little car and key!
Coloring with inktense pens,papers are borrowed from my daughters stack authentique 'delighful' =),the net is recycled from a onion bag =)!
Have to say this is my favorite kenny stamp at the moment =)!
Have a great day and thanks for stopping by!

Ötökkä jahdissa :)

Tein muutamaan haasteen tiimoilta kortin :) ja mallia kesä tietenkin... Ristiriitaista aikaa minulle kiva kun tulee,mutta allergiat vaivaavat jo niin että saas nähdä mitä kesä tuo tullessaan...nenä valuu ja silmät ihan sikkuralla...Samapa tuo joka kesä sama juttu mutta ehkä se sitten iän myötä helpottaa ;)!
SSC haaste oli 'in the garden' ja niinhän tämä Tildanen onkin ;)..ötököitä etsimässä...Värityksen tuttuun tapaa inktenseillä, papereita en muista kenen mahtoi olla...
MDUC oli teemana tehdä omia koristuksia,minä se stanssasin big shotilla nuo kukkaset ja muotoilinkkin vähäsen,paperi vaan ei ollut parasta siihen tarkoitukseen...No sopii minusta silti tuohon.
JM haasteena oli luonnos josta koko kortin idea lähtikin :)...taas pääsin käyttämään sipulipussin verkkoakin :), kätevää materiaalia ja glossyt suurennuslasiin tietenkin!
Mukavaa keskiviikkoa tänne piipahtaville!Have great day!

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Magnoliahaaste # 102

No niin ihmiset laatikoita on aika lähteä tutkailemaan nimittäin haasteena on laiminlyödyin lävistin ;)
Minulla se oli tällainen söpö pieni kruunu joka oli johonkin projektiin ajateltuna kunnes idea purkaus vei ideat taas toiseen suuntaan...Käykö muille ikinä näin..veikkaan että kyllä ;)!
Pikku rinsessa sai kruunun ja laitoin tuollaisen kukka rykelmän mikä ei oo yhtään minun tapaista...sain jopa kakkupaperinkin sinne lykättyä joka ei paljon edes näy...Kimaltava mekko oli pakko laittaa ja näyttää livenä niin suloiselta ;)
Eli ideani lähti siitä että taustan teen ja leikkasin soiron josta kruunut lävistin ja käytin sabluunana ja jatkossa voisi muistaa joskus tätä ideaa käyttääkkin ;)
Prinsessa täyteistä sunnuntaita...ja äkkiä nyt sinne laatikoille ;)

perjantai 18. toukokuuta 2012

Vuoden vanhempi ja viisaampi ;)?

Viettelin keskiviikkona synttäreitä,huimat 29 on nyt mittarissa...wuhhhuuu! Askarteleva ystäväinen yllätti lahjalla...Voi sitä ilon määrää kun avasin paketin =)!
Aloin heti illalla tekemään uusista materiaaleista tällaisen kokeilun ;)... Paperi on lahjan ympärillä ollut ja kokeilin sitten samalla vähän veivata kohokuviointi taskulla pojulle hupparin samalla =)...verkko on sipulipussia ja kirjainleimasin kirppis löytö!
Kakskyt ja risat on siis vietetty...osallistun tähän haasteeseen.
Rattoisaa perjantaita ihmisille!

maanantai 14. toukokuuta 2012

Whiff of JOy # 129

Paper piercing was the challenge and here is what I made ;)...
Papers are grafic 45,coloring with inktense pens, saw that i had cut too much of the dress but it works anyway ;),right? Some feathers and I added glossy on her shoes, jewelry and lips =)
Close up on the glossy details..=)
Thanks for stopping by!Have a great day =)!

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Magnoliahaaste # 101

Luonnoksella mennään ja minulla aika simppelillä linjalla mallia telinekortti ja kierrätys materiaalit...
chipboardit halusin jättää naturelliksi...
Vähä embossausta...
inktenseillä väritykset...
Eli kipin kapin luonnoksen kimppuun ja HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄÄÄ KAIKILLE ÄIDEILLE!

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Cherish!

Tällainen tilauskortti on tullut tehtyä ja näin äitienpäivän lähestyessä ajattelin sen olevan mainio laittaa näytille =) Itsekkin pääsen huomenna kuolulla järjestettyyn äitienpäivä kahvitukseen aamusta...saas nähdä miten neiti siellä yllättää,jännää ;)!
Pieni sydänavain koristeena...ostin muutaman kun kreatina oli piipahtamassa täällä päin =)!
Laatta jossa haaraniitti näytti olevan hieman fjongolla...suoristettu paikoilleen kyllä ennen kuin matkaan lähti =)
ja pitsiteippiä,mitä en ole hetkeen käyttänyt...
Melko simppeli toteutus ja silti kiva!Mukavaa keskiviikkoa evribadi ;)!

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Tunnustus

Henttu muisti minua tällaisella tunnustuksella, Kiiitos!
Kiitä bloggaajaa jolta sait tunnustuksen.
Lisää the Versatile Blogger Award-kuva postaukseesi.
Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi.
Nimeä 15 bloggaajaa ja kerro heille tunnustuksesta.

1.Inhoan märän rätin hajua =).
2.Tykkään kalastamisesta.
3.Ruoan laitto on yksi intohimo.
4.Olen aika kaksimielinen ;).
5.Olen mahdoton säästelemään kaikkea.
6.Haaveilen omasta mökistä.
7.Olen tillin ystävä =).

 15 en aio itsekkään laittaa,mutta näille naisille laitetaan tunnustusta:

Viipula
Marika
Kaija

Magnoliahaaste # 100

Uusi haaste ja aiheena ruusujen viemää,tässä siis korttini =)
Olisi ollut helppo liimailla valmiita ruusuja, mutta päätin rullailla ruusut itse,filmikela ja kamera ovat tiimarista,tildan ruusupaperi sopi hyvin tähän liilaan teemaan =)
Nuotit lävistimellä jota harvoin tulee käytettyä, teksti on paperinauhan setistä ja väritykset tietenkin inktenseillä =)
tiimarista olen muistaakseni löytänyt nuo sydämet jotka laitoin yhteen...Rakkautta Ilmassa!
No mitä vielä odotat,askis pöydän ääreen ja ruusu teemaa ideoimaan,kiva nähdä mitä keksitte ;)! Nautinnollista sunnuntaita ihmiset!

Lisää metallia pikku rokkari miehelle =)

Nyt voi laittaa näytille sen keskimmäisen projektin jonka tein pienelle rokkari pojalle ja oon niin tyytyväinen =)
Leikin tässä big shotilla ja otin tämän kaupungin käyttöön ja käytin jopa rippeet tuolla yläreunassa,sitten tein dymolla pääsy kielletty ilman lupaa...Ja samoin tervetuloa kyltti luurangon kädessä ;)
Tämän luurangon leikkasin kahtia ja laitoin molemmin puolin kylttiä,lisäsin vielä silmät koska hän kerää sitä luurankoa jota kaupoista saa,olette varmaan nähneet...muistuttaa ehkä vähän sitä kun silmät tuli paikoilleen =)
Scary luuranko jäi ilman silmiä,mutta toimii...Muistuttaa ehkä jopa vähän terminaattoria...mä voisin niiiin hurahtaa tähän...koittakaa kestää jos näitä rupee ilmaantumaan enemmänkin näytille =)
Mukavaa sunnuntaita,pian potkastaan käyntiin taas uusi magnoliahaaste ,tulkaahan mukaan vaan ;)!

perjantai 4. toukokuuta 2012

Metallia vai onko =)?

Internetin ihmeellinen maailmaa avartaa uusilla jutuilla,joku on saattanut kokeillakkin jo, mutta tässä ensimmäinen kokeiluni feikki metallia luomassa ;)
Ajattelin aloittavani jollain pienellä kokeilulla,jonka voi vaikka korttiinkin lykätä jossain vaiheessa... Mitä tässä sitten tuli käytettyä,alumiiniteippi on se juttu tässä, alle liimasin ensin chipboard kirjaimia jota on tullut haalittua yhteen laatikkoon enkä ole hirveesti käyttänyt...juuttinauhaa..ja alustana joku pahvi vain...that's it =)päälle levittelin pinkkiä metallimaalia ja pyyhin pois,laitoin lisää jne...eikä kauaa nokka tuhissut...
No minne tämä juttu minut vei...jaiks..uuteen projektiin,ideoita nimittäin tuppasi tulemaan ja pakko oli toteuttaa... Välissä tein yhden toisen projektin,mutta sitä en vielä näytä ettei saaja vaan saa tietää ;)! Elmeri kyltti siiis naapurin suloiselle pikku miehelle...
Heillä on perheessään mäyräkoira ja minusta se oli hauska lisä laittaa mukaan silminen päivineen...
Tää möngertäjä on niin minun mieleen,liikuuko se =)?
Kyltissä siis myös Leo pariin otteeseen koska pojan ensimmäinen nimi on Leo mutta Elmeriksi kutsutaan ;)
Kultavihreän ötökkäisen myötä toivottelen teille mukavaa perjantaita ;)