sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

MagnoliaHaaste # 93

Uusi haaste ja kierrätys projekti takana ;),otathan mukavan asennon kuvia tulossa...

Tästä lähdin siis liikkeelle ja inspiksen sain tästä ;)..olisipa aikaa tällaisia kirjoja tehdä tai päästä kurssille jossa saisi värkkäillä ja kokeilla...

Kierrätys pop-up kirjanen siitä sitten tulikin...and they lived happily ever after...Sanotaankos että tuli ainakin käytettyä mankkuja ihan toiseen tyyliin eipä ole ikinä päässyt näin moni leimasin samaan projektiin mutta aij että oli hauskaa =)

Väritykset ovat inktenseillä duunailtu tässä komeilee pieni kukkapenkki joka on pumpulilla korotettu...(pikku kannu kuvaus rekvisiittaa samoin pikku paketit taustalla ;) )


Rappuset kohoteltu että näyttäisi "aidolta"...

idyllinen koti ympäristö ;)

Autosta tuli lemppari pölykapseleineen jotka ilmeisesti ovat jotain napin teko sälää...sopi paremmin kuin hyvin tähän tarkoitukseen, lasiin laitoin lakat ja samoin sivupeilissä.

Kimalletta Tildan puvussa samoin Edwinin paidassa...Tässä oli kierrätystä kerrakseen olisipa hauska lahja antaa hääparille jotain ihan muuta kuin perus kortti..Mitäs sanotte?

Minulla meni hieman överiksi oma kierrättäminen vai menikö?..lienee sallittua kun on minusta kyse ;D he he hee...nyt onkin teidän vuoro laittaa aivonystyrät raksuttamaan ja kierrätys vaihde kaakkoon!Let's see mitä keksitte!!!!

11 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän hieno!!! Voi Martsu sua ja sun hienoja ideoitas!!! Kerrassaan I-HA-NA!!!

  VastaaPoista
 2. Kaino kiitos Jinnanen ;)!Joku sais nyt mennä naimisiin...

  VastaaPoista
 3. Tää projekti on todella upee! Olisin kyllä otettu jos tuon lahjaksi saisin : )

  VastaaPoista
 4. Oi mahtavaa kuinka hurjan upean taideteoksen olet tehnyt,-kaikkea ihania yksityiskohtia.Upea kortti!Hyvää alkanutta viikkoa sinulle Maria<3

  VastaaPoista
 5. Wau, eiköhän ne parhaimmat tuotokset tulekin juuri silloin kun sitä menee pikkuisen överiksi :)

  VastaaPoista
 6. Tämä on kertakaikkisen upea kortti ja toteutus,ei millään voisi uskoa että on käsin tehty luomus kun on niin ihana,ja tuo leimakuva on niiiiiin ihana.

  VastaaPoista
 7. Vautsi, miten paljon oletkin nähnyt vaivaa! Lopputulos on aivan huikea :)

  VastaaPoista
 8. Todella upea, olet tehnyt kyllä kovasti töitä tämän ihanuuden eteen. Kaunis!

  VastaaPoista
 9. ihan huikee!!! WAU mikä tuotos!! =)

  VastaaPoista