torstai 22. heinäkuuta 2010

Neidin tekemä magnolia kortti =)


Olemme neidin kanssa väritelleet kuvia ja tehneet kortteja =) ja tässä siis hänen tuotoksensa!Kehotti minua laittamaan sen tänne siinä toivossa että joku kommentoisi sitä =)!

Eli jos käytte lurkkaamassa kommentoikaa ihmeessä niin kerron terveiset eteenpäin ;)!

5 kommenttia:

 1. Hieno kortti! Pirteän värinen ja upeasti väritetty leimakuva!

  VastaaPoista
 2. Todella upea kortti!! Ihanat aurinkoiset värit!! =)

  VastaaPoista
 3. Voi Sani kuinka hienon kortin oot tehnyt! Oot kyllä tosi taitava. Niin kauniit aurinkoiset värit ja hieno Lay-out.. ;) Jatka vaan samaan malliin niin tiedä vielä mikä korttitaiteilija susta tulee isona, kun oot nyt jo noin hyvä?

  T. Jinsku

  P.S Lianna tykästyi kans ikihyviksi korttiisi ja Lassi tykkäs erityisesti tikkaista

  VastaaPoista
 4. Ihan ensimmäiseksi haluan kertoa, että on äidillä söötti tyttö:)
  Itse korttiin; Ihana nähdä, että neitokainen on rohkeasti käyttänyt kirkkaita värejä ja yhdistellyt niitä rohkeasti. Tytöstähän taitaakin tulla oikea korttitaiteilija, lämpimät askarteluntäyteiset terveiset hänelle:)

  VastaaPoista
 5. Tiedän hyvin vierestä seuranneena sen odottavan tunteen, joka pikkuisella taiteilijalla on, kun odottaa kommentteja :)) Meilläkin pojat olivat aivan täpinöissään, kun saivat kommentteja korteistaan.

  Kortti on aivan ihana, pirteät värit ja kaunis tasainen väritys. Ja erityisesti on sanottava, että kasvojen väritys on kymppi plus!! Poskipunat niin kauniisti laitettu. Tästä kortista on varmasti tykätty!!
  Askartelun iloa pikkuiselle söpölle taiteilijalle!!

  VastaaPoista