torstai 15. heinäkuuta 2010

Tee mulle joku yllätys...=)


Aina välillä kun tyttöni mun on menossa nukkumaan...tokaisee hän viimeiseksi että äiti voisitko laittaa mulle jonkun yllätyksen aamuksi, no eilen tuli sitten näperreltyä tämmöinen mini albumi =)!
Tuntuu että nyt pienen ajan sisällä on tapahtunut vaikka mitä..hammas on lähtenyt, eskari odottaa, uiminen on lähtenyt käyntiin, aika siis laittaa ne kaikki kivat jutut muistoiksi talteen =)...Ens viikon power parkki reissua innolla odotellen...wiiii!

Eilen sain taitopuotipaperinauhan tilauksen jossa oli tämä postipimu...mieluinen väritellä! Paketissa oli myös kesäsetti tekstejä joten sain jopa eilen yhden haastekortinkin pitkästä aikaa tehtyä =)!Tähän tuli käytettyä MS aita punchia, kuvan leikkasin uudella 2 in 1 leikurilla joka tekee katkoviivaa, timantteja aina olla pitää =) ja varsinkin punaisia kun neidistä on kyse...Värimaailmasta tuli aika erilainen kun normaalisti käytän,mutta toimii silti hyvin!
Neidin ilme oli aamulla aivan (jopa) hölmistynyt kun annoin yllätyksen =), mieluinen se oli ja pian se täyttyy kesällä 2010 =)!
P.S.Ystäväni herätti minut tänä aamuna siihen tietoon että uusi magnolia klubipaketti oli tullut...viiiiiimeinkin....nyt en yhtään enää malttais odottaa...olispa kello jo lähemmäs 12!Mukavaa ja aurinkoista torstaita kaikille!

2 kommenttia: