sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Magnoliahaaste # 97

Lunta tulla tupruttaa aina vaan...koska se kevät rupeaa kunnolla tulemaan... Magnoliahaasteen parissa inspiroidumme käyttämällä lumihiutaletta.Korttini olkaa hyvät =)
Minun korttiini eksyi paljon sellaista mitä en aina käytäkkään,nauha on pyörinyt pöydällä..on omasta mielestä aika hirveä,mutta tähän se sopi hyvin =),Let it snow paperin nappasin silppulaatikosta...
Tuli huristeltua siksakitkin reunoille ja lumiainetta päälle... Lumihiutale on stanssattu big shotilla ja liimasin vielä vähän timangeja päihin...
Kokonaisilme jäi mukavan karkeaksi,cracklea levittelin kaulahuiviin,nappeihin,käsiin ja korvanlämmittimille. Ihan ehdoton suosikki tuo aine =)
On se vaan suloinen tämä lumiukko kaveri ;)
Nyt kipin kapin pöytienne ääreen ja katotaan mitä te saatte aikaiseksi! Laitan vielä inspis kuvan takapihalta...Kaunis auringon paiste ja viimeiset kunnon lumet =)
Mukavaa Sunnuntaita ihmiset!

3 kommenttia:

 1. Hyvää sunnuntaita myös sinulle Maria!Ikiihanan näköinen huurteinen ja kaunis kortti sinulla tänäänkin näytillä<3 Teil on paljon lunta siel..Hyvää alkavaa viikkoa,kyl se kevät sieltä tuleepi:)

  VastaaPoista
 2. Underbart kort, Maria! :) Du har verkligen fått fram den härliga vinterlandskaps-känslan :) Otroligt fint! Älskar den stora snöflingan i bakgrunden.

  stor kram,
  Hanna

  VastaaPoista
 3. Ihana tämäkin kortti! Niin talvinen!!

  VastaaPoista