sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Magnoliahaaste # 98

Aurinko pilkahtaa jo pilvien takaa ja linnut livertää käsillä on luonnos joka minun käsissäni muuntautui kansion kanteen =)
Tämä pikku kansio maksoi vaivaiset 0.10 senttiä tiimarin ale hyllystä..niitä oli kolme jäljellä..no arvata saattaa kaikki lähti asumaan tänne mun nurkkaan ;)
Vähän kierrätystäkin tuli harrastettua,leikkelin fiskarsin piparileikkurilla kirjan sivuja ja ryttäsin ne kukiksi,varmaan monelle tuttu juttu...Tildan takana oleva tausta on embossattu big shotilla ja kohojauhotin vielä,tuli aika kiva loppu tulos...
Tässä kuvaa toisestakin kansiosta mikä pääsi myös käsittelyyni ;) , vielä 1 jäljellä tuunattavaksi...Käyttö tarkoitus...Yhdestä tulee idea kansio muista en ole vielä varma!Hyviä ideoita ;)?
Mukavaa leppoisaa sunnuntaita, nyt olisi siis aika äkkiä linnottautua askartelu nurkkiinne ja ideat valloilleen ;)!

3 kommenttia:

  1. Wau Maria mikä upea luomus jälleen,ihastuttavat värit,taidokkaasti väritelty/sommiteltu<3 ale koreja tsiikaillen löytöjä löytää:)Hurjan upea korttisi alempana,waude:)

    VastaaPoista
  2. Kauniita värejä, ja nätisti väritetty Tilda!

    VastaaPoista
  3. Ihanaa tuunailua taas olet kehitellyt ja lopputulos on mitä ihanin,kauniit väritkin vielä. Itsellä kansioita on paljonkin käytössä ja mm; yhdessä on ohjeita,toisessa luonnoksia,toisessa muuta sälää ja yhdessä on reseptejä.

    VastaaPoista